Parhaat Vegaaniravintolat Tampere

Musta Kissa

Hämeenpuisto 23, Tampereen keskusta

Musta Kissa on tunnelmallinen vegaaniravintola, joka tarjoilee monipuolisia kasvisruokia. Ravintolan erikoisuutena ovat maukkaat burgerit ja pizza.

Sinkka

Pispalan valtatie 9, Pispala

Sinkka on laadukas vegaaniravintola, joka sijaitsee Pispalassa. Ravintolassa tarjoillaan moderneja kasvisruokia, jotka ovat taiteellisesti aseteltu lautaselle. Tunnelma on viihtyisä ja palvelu erinomaista.

Zeytuun

Tulliportinkatu 33, Tampereen keskusta

Zeytuun on itämaisiin makuihin erikoistunut vegaaniravintola. Ravintolassa tarjoillaan esimerkiksi falafeleja, kebabia ja hummusta. Tunnelma on rento ja välimerellinen.

Gopal’s

Finlaysoninkuja 9, Tampereen keskusta

Gopal’s on intialainen vegaaniravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman kasvisruokia. Ravintolan erikoisuus on intialaiset curryt ja leivät. Tunnelma on värikäs ja iloinen.

Friends & Brgrs

Kauppakatu 10, Tampereen keskusta

Friends & Brgrs on vegaaninen pikaruokaravintola, joka tarjoaa herkullisia hamppareita ja ranskalaisia. Ravintolan erikoisuus on Beyond Meat -pihvit. Tunnelma on nuorekas ja moderni.

Bite me – Eatery & Bar

Pinninkatu 51, Tampereen keskusta

Bite me on moderni vegaaniravintola, joka tarjoilee trendikkäitä kasvisruokia. Ravintolan erikoisuutena ovat erilaiset bowl-annokset. Tunnelma on skandinaavinen ja raikas.

Silvoplee – Kasvispohjainen ravintola ja kahvila

Pinninkatu 51, Tampereen keskusta

Silvoplee on rento ja moderni ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman kasvipohjaista ruokaa sekä juomia. Ravintola on erikoistunut erityisesti kasvisruokavalioon, mutta tarjoaa myös vegaanisia vaihtoehtoja.

Ravintola C

Pieni Roobertinkatu 3, Tampereen keskusta

Ravintola C on moderni vegaaninen ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ja terveellisiä ruokia. Ravintolan tunnelma on rento ja viihtyisä, ja sen sijainti keskustassa tekee siitä helpon kohteen niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta ja mukavasta ilmapiiristä.

Green Hippo Café

Verkatehtaankatu 7, Tampereen keskusta

Green Hippo Café on viehättävä kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ja terveellisiä kasvipohjaisia ​​ruokia sekä juomia. Kahvilan tunnelma on rento ja viihtyisä, ja se on ihana paikka rentoutua ystävien kanssa tai lukea kirjaa yksin.

Vegetarian Kitchen Kattila

Kehräsaari B, Finlaysoninkuja 9, Tampereen keskusta

Vegetarian Kitchen Kattila on perinteinen intialainen ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman vegaanisia ruokia. Ravintolan tunnelma on rauhallinen ja viihtyisä, ja sen sijainti keskustassa tekee siitä ihanteellisen paikan nauttia herkullisesta intialaisesta ruoasta ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Päiväkahvibaari Päiviönsaari

Taivaanrannankatu 3, Tampereen keskusta

Päiväkahvibaari Päiviönsaari on kodikas kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ja terveellisiä kasvipohjaisia ​​ruokiasekä juomia. Kahvilan tunnelma on rento ja kodikas, ja sen sijainti keskustassa tekee siitä ihanteellisen paikan nauttia herkullisesta lounaasta tai kahvihetkestä ystävien kanssa.

Fratello Torrefazione

Peltolammin valtatie 25, Hervanta

Fratello Torrefazione on kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman vegaanisia ruokia ja juomia. Kahvilan tunnelma on moderni ja rento, ja sen sijainti Hervannassa tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutua ja nauttia herkullisesta kahvihetkestä tai lounaasta.

Hämeenpuisto 25

Hämeenpuisto 25, Tampereen keskusta

Hämeenpuisto 25 on moderni vegaaninen ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman terveellisiä ja herkullisia ruokia. Ravintolan tunnelma on viihtyisä ja moderni, ja sen sijainti keskustassa tekee siitä helpon kohteen niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta ja trendikkäästä ilmapiiristä.

Mona’s Café

Pyynikintori 1, Tampereen keskusta

Mona’s Café on viihtyisä kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman kasvipohjaisia ​​ruokia ja juomia. Kahvilan tunnelma on rento ja kodikas, ja sen sijainti Pyynikillä tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutua ystävien kanssa tai lukea kirjaa yksin.

Pizzeria Napoli

Pyynikintori 4, Tampereen keskusta

Pizzeria Napoli tarjoaa laajan valikoiman herkullisia vegaanisia pizzoja. Ravintolan tunnelma on viihtyisä ja moderni, ja sen sijainti Pyynikillä tekee siitä ihanteellisen paikan nauttia herkullisesta illallisesta ystävien kanssa.

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de