Parhaat Vegaaniravintolat Turku

Tårget – Käsityöläiskorttelin vegaaniravintola

Linnankatu 18, Käsityöläiskortteli

Tårget on viihtyisä ravintola, joka tarjoaa täysin vegaanisia annoksia. Ravintolan ruokatyyli on moderni skandinaavinen, jossa korostetaan paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Annokset ovat kauniisti esille laitettuja ja tarjoilu on ystävällistä.

Flow Kitchen

Aurakatu 1, Kauppatori

Flow Kitchen on rento ja moderni vegaaniravintola, joka tarjoaa monipuolisia vegaanisia annoksia. Ruoka on kasvispainotteista ja korostaa luonnollisia makuja ja terveellisyyttä. Ravintolan sisustus on moderni ja valoisa.

WTF? – What The Falafel

Humalistonkatu 2, Keskusta

WTF? on rennon cool vegaaniravintola, joka erikoistuu falafel-annoksiin. Ravintolan ruoka on raikasta ja maukasta, ja annokset ovat erittäin tyydyttäviä. Ravintolan sisustus on nuorekas ja trendikäs.

Sissivihannes

Yliopistonkatu 29, Keskusta

Sissivihannes on intiimi vegaaniravintola, joka tarjoaa monipuolisia ja terveellisiä vegaanisia annoksia. Ruoka on erittäin maukasta ja monipuolista. Ravintolan sisustus on tunnelmallinen ja viihtyisä.

Julia’s Kitchen

Yliopistonkatu 26, Keskusta

Julia’s Kitchen on pieni ja kodikas vegaaniravintola, joka tarjoaa monipuolisia kasvisruokia. Ravintolan ruoka on herkullista ja monipuolista, ja siellä on usein vaihtuvia erikoisuuksia. Ravintolan sisustus on lämminhenkinen ja kodikas.

Blanko

Humalistonkatu 11, Keskusta

Blanko on moderni ja tyylikäs vegaaniravintola, joka tarjoaa monipuolisia vegaanisia annoksia. Ravintolan ruoka on maukasta ja tyylikkäästi esille laitettua. Ravintolan sisustus on moderni ja minimalistinen.

Café Art

Yliopistonkatu 28, Keskusta

Café Art on viihtyisä kahvila, joka tarjoaa herkullisia vegaanisia leivonnaisia ja lounasannoksia. Kahvilan ruoka on maukasta ja monipuolista, ja se sisältää useita gluteenittomia ja raakaleivonnaisia. Ravintolan sisustus on viihtyisä ja rento, jossa on boheemi tunnelma.

Roots Kitchen & Cafe – Herkullista, luomulaatuista kasvisruokaa

Linnankatu 16, Keskusta

Roots Kitchen & Cafe on tunnelmallinen ja viihtyisä kahvila, joka tarjoaa maukasta ja terveellistä kasvisruokaa. Ravintola käyttää laadukkaita luomutuotteita, ja ruoka on valmistettu intohimolla ja ammattitaidolla. Suosittelen erityisesti heidän runsaita salaattiannoksiaan sekä tuorepuristettuja mehujaan.

Kaskis – Pohjoismainen kasvisravintola

Kauppiaskatu 5, Keskusta

Kaskis on moderneja pohjoismaisia makuja tarjoava ravintola, joka käyttää vain paikallisia ja sesonginmukaisia raaka-aineita. Heidän kasvisruokalajit ovat aina taidokkaasti valmistettuja ja tarjoillaan kauniisti esille. Suosittelen erityisesti heidän vihreää salaattiaan ja sesongin mukaan vaihtuvia kasvisruokalajejaan.

Kuori – Kaunis kasvisravintola

Yliopistonkatu 5, Keskusta

Kuori on kaunis ja moderni kasvisravintola, joka tarjoaa herkullista ja tyylikästä kasvisruokaa. Ravintola on sisustettu kauniisti ja tunnelma on rauhallinen ja viihtyisä. Suosittelen erityisesti heidän kauniita salaattiannoksiaan sekä erilaisia kasvispatojaan.

Manilla – Kansainvälinen kasvisravintola

Itäinen Rantakatu 64, Manilla

Manilla on kansainvälinen kasvisravintola, joka tarjoaa herkullisia kasvisruokalajeja eri puolilta maailmaa. Ravintolan tunnelma on rento ja viihtyisä, ja ruoka on aina taidokkaasti valmistettua ja maistuvaa. Suosittelen erityisesti heidän erilaisia kasviscurryjaan ja falafel-annoksiaan.

Ravintola Harald – Historiallinen vegaaniravintola

Aurakatu 3, Keskusta

Ravintola Harald on historiallinen ja tunnelmallinen vegaaniravintola, joka tarjoaa herkullisia kasvisruokalajeja. Ravintola sijaitsee vanhassa kivinavetassa, ja sen ilmapiiri on lämmin ja viihtyisä. Suosittelen erityisesti heidän pinaattiletteruokiaan ja erilaisia kasvislisukkeitaan.

Café Artisan – Tyylikäs vegaanikahvila

Yliopistonkatu 26, Keskusta

Café Artisan on tyylikäs vegaanikahvila, joka tarjoaa herkullisia kasvisruokalajeja sekä erinomaisia kahvijuomia. Ravintolan tunnelma on rento ja viihtyisä, ja sen sisustus on kaunis ja moderni. Suosittelen erityisesti heidän vegaanisia croissantejaan ja erilaisia smoothieitaan.

Mossala – Luonnollinen kasvisravintola

Vähäheikkiläntie 68, Kaerla

Mossala on luonnollinen ja tunnelmallinen kasvisravintola, joka tarjoaa herkullisia ja terveellisiä kasvisruokalajeja. Ravintolan ruoka on valmistettu laadukkaista ja luonnollisista raaka-aineista, ja sen maku on aina taivaallinen. Suosittelen erityisesti heidän erilaisia kasvissosekeittojaan ja vihersalaattejaan.

Panimoravintola Koulu – Perinteikäs vegaaniravintola

Eerikinkatu 18, Keskusta

Panimoravintola Koulu on perinteikäs ja tunnelmallinen vegaaniravintola, joka tarjoaa herkullisia kasvisruokalajeja. Ravintola sijaitsee vanhassa koulurakennuksessa, ja sen ilmapiiri on lämmin ja kotoisa. Suosittelen erityisesti heidän kasvispizzojaan ja erilaisia kasvislisukkeitaan.

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de