Vegaaninen Avokadopasta

Vegaaninen Avokadopasta

Muutama vuosi takaperin koko Suomen valloittaneeksi ilmiöksi nousi ruokakirjailija Hanna Gullichsenin julkaisema Alexander Gullichsenin avokadopastan resepti. Vegaani.org on tehnyt Gullichsenien hittireseptistä vegaanisen version, joka maistuu kaikille.

Vegaaninen avokadopasta on helppo ja nopea vegaaniruoka, joka sopii erityisesti kevät- ja kesäruoaksi. Ruoan valmistusaika on noin 10 minuuttia. Ruoan voi myös valmistaa ilman oluthiivahiutaleita.

Avokadopasta neljälle

Ainekset

MääräRaaka-aine
2Valkosipulin kynttä
1Chili
1Lime
3Kypsää avokadoa
1 dlOluthiivahiutaleita
1 tlkOliiviöljyä
400-500gSpagettia

Valmistus

  1. Keitä spagetti hyvin suolatussa vedessä paketin ohjeen mukaan, mutta jätä al denteksi. Jätä 1 minuutti pois spagettipaketin keitto-ohjeesta. Jos paketin keitto-ohje on esim. 8 minuuttia, niin spagetti on al dente jo 7 minuutin kohdalla.
  2. Pilko kaikki raaka-aineet tarjoiluastiaan: valkosipuli,chili, basilika ja lehtipersilja pilkotaan hyvin hienoksi. Avokadot kuutioidaan (katso video).
  3. Lisää oluthiivahiutaleet muiden raaka-aineiden sekaan. Purista tarjoiluastiaan limen mehu, lisää oliiviöljy, suola ja pippuri.
  4. Ota 1 dl suolattua keitinvettä ja lisää se tekemäsi avokadotahnan sekaan. Sekoita.
  5. Kun spagetit ovat valmiit, valuta ne lävikössä ja lisää ne muiden aineiden sekaan tarjoiluastiaan. Sekoita. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de

Siirry seuraavaan artikkeliin