Parhaat Vegaani YouTube-kanavat

Vegaaniset YouTube-kanavat

Kanavat eivät ole missään tietyssä järjestyksessä ja listaan on pyritty keräämään erityylisiä kanavia. Jotkut keskittyvät pelkästään ruokaan, jotkut terveyteen ja jotkut jokapäiväiseen elämään. Suomenkielisiä vegaanikanavia ei valitettavasti ole vielä kovin montaa, mutta päivitämme listaa sitä mukaan, kun uusia ilmestyy.

Katso myös artikkelimme parhaista vegaanisista blogeista

PS Olen Vegaani

PS Olen Vegaani ja Minnin ja Pajun YouTube-kanava. Kanavalla keskitytään helppoihin resepteihin, hyödyllisiin vinkkeihin ja sekalaiseen tietoon veganismista. Videoissa on lämminhenkinen tunnelma ja paljon huumoria.

Vege Sakke

Vege Saken kanavalta löytyy paljon sekalaista tietoa veganismista.

Vegaani.org

Vegaani.org:in YouTube-kanava keskittyy yksinkertaisiin ja helppoihin vegaaniruokiin. Kanavalta löydät helpot tavat aloittaa vegaaninen ruokavalio.

Avant Garde Vegan

Avant Garde Vegan on vegaanisen kokin, Gaz Oakleyn, perustama YouTube-kanava. Joka sunnuntai kanavalla valmistetaan erittäin herkullisen näköisiä vegaaniruokia.

Mic the Vegan

Kanavan videoilla käydään läpi yleisempiä vegaanien kysymyksiä ja niihin vastataan tieteellisellä, mutta humoristisella tavalla. Kanava on viihdyttävä ja erittäin opettavainen.

The Vegan Activist

Vegaaniaktivisti tekee videoita keskeisistä eettisistä kysymyksistä. Videot ovat hyvin tuotettuja ja pistävät miettimiään. Seuraa tätä kanavaa jos haluat katsoa minidokumentteja asioista, mitkä sinua kiinnostavat

Sweet Potato Soul

Jenné on vegaanikokki ja terveyskonsultti. Kanavalla on paljon ruokavideoita, mutta myös päivittäisiä vlogeja, informaatiota vegaanisista vaatteista ja laihdutuksesta.

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de

Siirry seuraavaan artikkeliin