Parhaat Vegaaniblogit

Vegaaniblogit

Hyvien vegaaniblogien löytäminen saattaa tarkoittaa sinulle uusia ideoita, hyviä näkökulmia elämään, viihdettä ja taitojen kasvamista.

Me ihmiset olemme laumaolioita ja opimme toisiltamme. Vanha sanonta onkin, että olet läheistesi summa. Monet meistä ovat ystäväpiirinsä ainoita vegaaneita ja siksin onkin hyvin tärkeää kerätä ympärillemme ihmisiä, kenen kanssa aiomme kulkea samaan suuntaan. Nykymaailmassa blogit ja YouTube-kanavat ovat tehokkaita tähän tarkotukseen.

Jos haluat paremmaksi vegaanikokiksi, seuraa vegaanisia ruokablogeja. Jos haluat tietoa urheilijan ruokavaliosta, seuraa vegaanifitnessblogeja. Jos haluat pohtia eettisyyksiä tai saada kokemukseen pohjautuvia elämänohjeita, seuraa yleisiä vegaaniblogeja, missä sinun arvomaailman jakavat ihmiset keskustelevat sinua kiinnostavista asioista.

Jos ajauduit tähän artikkeliin, etkä tiedä veganismista, lue Mitä tarkoittaa vegaani artikkelimme.

Parhaiden vegaaniblogien valitseminen

Nykyään voi alle 10 minuutissa pystyttää oman blogin tai YouTube-kanavan ja tämän takia monet hyvät vegaaniblogit hukkuvat massaan. Toisaalta taas hyviä tietolähteitä syntyy juuri sen takia, että aloittaminen on helppoa.

Pienet, yhden ihmisen, blogit ovat yleensä eniten täynnä sielua. Ihminen, joka kirjoittaa ajatuksistaan, tottumuksistaan ja kokemuksistaan pistää sydämensä peliin. Isommat blogit taas palkkaavat työntekijöitä kirjoittajiksi ja ajan myötä blogin sanoma ja tyyli muuttuu. Pienissä sivustoissa ongelmana on tietenkin uusien artikkelien määrä. Monet harrastuksenaan kirjoittavat saattavat tuottaa uutta sisältöä kerran kuukaudessa tai harvemmin, joka tekee päivittäisestä seuraamisesta vaikeaaa.

Tähän listaan on listattu blogeja, jotka täyttävät seuraavia ominaisuuksia:

  • Päivitetään usein. Tai jossa vanhaa, hyvää, ajankohtaista/ajatonta sisältöä on mielettömän paljon.
  • Sivuston helppo luettavuus ja selkeys.
  • Valokuvien laatu on hyvä. Erityisen tärkeää mm. ruokablogeissa.
  • Ystävällinen ajattelutapa. Suosiiko blogi myötätuntoa, terveyttä ja kestävää kehitystä?

Lista parhaista vegaaniblogeista

Listan kaksi ensimmäistä blogia on suomenkielisiä ja loput englanninkielisiä.

Chocochili blogi

Chocochili

Chocochili-blogi on Suomen suurin vegaaniblogi. Blogi keskittyy ruoanlaittoon ja leivontaan. Täältä löydät helposti mitä syödä aamupalaksi, lounaaksi, päivälliseksi ja iltapalaksi.

https://chocochili.net/

Feel good kitchen - Vegaaniblogi

Feel Good Kitchen

Ainon pitämä vegaaninen ruokablogi antaa upeita vinkkejä niin nopeaan kuin hienompaankin ruoanlaittoon. Blogista löytyy helpot listat mm. glueenittomalle ruokavaliolle.

http://feelgoodkitchen.fi/

Ohsheglows - Vegaani reseptiblogi

Oh She Glows

Oh She Glows on vegaaninen ruokablogi, jossa on yli 500 vegaanireseptiä. Kuuden vuoden ajan blogissa on jaettu energisiä, kasvispohjaisia reseptejä, joita kirjoittajan perhe nauttii päivittäin. Blogin pitäjä, Angela, on myös kirjoittanut vegaanisen keittokirjan, joka löytyy meidän parhaat vegaaniset keittokirjat-listalta

http://ohsheglows.com/

Earthbyanna kasvis blogi

Earth By Anna

Earth By Anna-vegaaniblogi puhuu kaikesta veganismiin liittyvästä. Blogista löydät vegaanituotteita, keskustelua ja haastatteluja.

http://www.earthbyanna.com/

No Meat Athlete - Vegaaninen fitness-blogi

No Meat Athlete

Kestävyysurheilijan vegaaninen fitnessblogi. Miten rakentaa kasvisruokavalio siten, että kehossa oleva energia vie sinut perille asti? Tämä blogi tarkastelee asioita hyvin suorituvan urheilijan näkökannalta.

http://www.nomeatathlete.com/

Faring well - Vegaani blogi

Faring Well

Täysmittainen vegaaniruokablogi, mistä löydät uskomattoman maukkaita reseptejä. Myös paljon glueenittomia ruokia.

http://faring-well.com/

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de

Siirry seuraavaan artikkeliin