Vegaaninen Joulukalenteri 2023

Vegaaninen joulukalenteri

Vegaanisuklaasta valmistettuja joulukalentereita tulee joka vuosi enemmän ja enemmän. Tuotteita on tänä vuonna melkein tuplasti edellisvuoteen nähden. Hyvä merkki meille vegaaneille!

Me tilasimme potentiaalisimmat vegaaniset joulukalenterit ja testasimme niitä. Alta löydät mm. vegaanisia suklaakalentereita, vegaanisia kosmetiikkakalentereita ja muutamia sekalaisia meille vegaaneille sopivia tuotteita, mitkä vaikuttivat erittäin mielenkiintoisilta.

Vegaaniset suklaakalenterit

Vantastic Foods vegaaninen joulukalenteri


Vantastic foods vegaaninen joulukalenteri

Vantastic foodsin kalenteri on erittäin hyvä tänä vuonna. Sisältämät suklaapalat ovat isoja ja söpöjä ja maistuvat makealta.

Tuote lähetettiin pienessä paketissa, missä ei ollut mitään ylinmääräistä. Amazonissa oli muutama huono arvostelu koskien kalliimpaa hintaa. Ymmärrän tämän, koska samanlaisia ei-vegaanisia maitosuklaakalentereita voi ostaa muutamalla eurolla. Tuote on hyvälaatuisista raaka-aineista tuotettu yrityksen omalla tehtaalla ja vegaaniset tuotteet on vielä tällä hetkellä vähän kalliimpia. Minä ainakin mielelläni maksoin tästä laadusta.

Tiivistetty erittäin hyvänmakuisia (makeita) suklaita, jolla on iloista aloittaa joulukausi


Osta Saksan Amazonista

MOO Free Joulukalenteri – Vegaaninen suklaakalenteri


Moo free vegaaninen joulukalenteri

MOO Free joulukalenterin suklaa on riisisuklaata. Aikaisemmin syömäni riisisuklaat eivät ole tuntuneet näin kermaisilta. Suklaat olivat erittäin hyviä, makeita ja maukkaita. Ainoa miinus kalenterissa oli, että luukuissa oli alumiinifoliosta tehty suoja, jonka tarkoitus on pitää suklaat tuoreina. Olisin toivonut jotain vähän enemmän vastuullisempaa ainetta. Muoviosat, mitkä kalenterissa on käytetty on kierrätettyä muovia.

Suklaan maun vuoksi mielestäni erittäin hyvä tuote. Jos vastuullisuus on sinulle tärkeää, muista jättää arvostelu tuotteen myyjälle. Monet vegaaniset tuotteet parantuvat vuosi vuodelta juuri tuotepalautteen takia.


Osta Saksan Amazonista

Vegaaniset herkku- ja harrastejoulukalenterit

BIO Superfood Joulukalenteri


Superfood joulukalenteri

Tässä joulukalenterissa on jokaisessas 24 luukussa erilaisia vegaanisia superruokia.

Tämä kalenteri on erittäin hyvä vaihtoehto perinteiselle vegaanisille suklaakalenterille. Joulun aikana tulee usein syötyä herkkuja ja jäljelle jää raskas ja väsynyt olo. Superfoodeja kokeillessa saat maistella täysin uusia makuja ja tuntea olosi terveelliseksi.

Tuotteet ovat hyvin pakattu ja tuotekohtaiset informaatiot ovat paketeissa.

Suosittelemme erittäin vahvasti BIO superfood vegaanista joulukalenteria!


Osta Saksan Amazonista

PlantLife terveellinen herkkukalenteri


Plantlife joulukalenteri

24 luukkua todella laadukkaita terveellisiä naposteltavia. Erilaisia luomupähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, siemen- ja pähkinäsekoituksia yms.

Tykkäsin itse oikeestaan kaikista plantlife kalenterissa olevista tuotteista erittäin paljon. Jos tätä vertaa esim. ylläolevaan superfood-kalenteriin, on vaikea sanoa kumpi on parempi. Itse tykkäsin tästä enemmän, mutta superfoodissa oli enemmän kokeellisia makuja minulle (mitä en ollut ennen muistanut).


Osta Saksan Amazonista

CHORLEFRANZ vegaaninen viini ja herkku joulukalenteri


Vegaaninen viini joulukalenteri

Mielenkiintoinen vegaanikalenteri, missä on yhdistetty viinejä ja naposteltavia. Odotan tätä juuri itse postista, mutta halusin lisätä sen jo tänne sivulle. Vaikuttaa hyvältä ja odotan innolla, että pääsen testaamaan tätä.


Osta Saksan Amazonista

OwnGrown kasvikalenteri


Kasvi joulukalenteri

Tämä kalenteri antaa mukavaa puuhastelua joulukuun päiviin. Jokaisen luukun takaa löytyy erilaisia, istutettavia kukansiemeniä. Kalenterissa on mukana numeroidut pussit, pelaavanauhaa ja pienet puupidikkeet. Voit niiden avulla ripustaa pussit odottamaan avausta. Kalenteri on ihana lahja itselle tai ystävälle.


Osta Saksan Amazonista

Vegaaniset Kosmetiikkakalenterit

Jungluck vegaaninen kosmetiikkakalenteriJungluck on hollantilainen kosmetiikkabrändi, joka valmistaa laadukkaita 100% vegaanisia ihonhoitotuotteita. Tuotteet eivät ole harmillisesti aivan täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta lupaavat 95% luonnollisuuden raaka-aineissa.

Kalenteri sisältää 24 yllätystä, joista 4 on täysikokoisia tuotteita.

Kalenterissa on 250€ arvoisesti tuotteita, mutta se maksaa vain alta 100 euroa !


Osta Saksan Amazonista

NUI Cosmetics luonnonkosmetiikka joulukalenteriNUI cosmetics on erittäin laadukas ja tunnettu luonnonkosmetiikka brändi, joka on tänä vuonna julkaissut ensimmäisen joulukalenterista.

Kalenteri sisältää Hius- ja ihonhoitotuotteita, meikkejä ja välineitä. Mukana mm. 13 täyskokoista tuotetta, 2 matkakokoista tuotetta, 1 deluxe näyte tuote ja 8 joulukalentria varten tehtyjä limited edition kauneudenhoitovälineitä.
NUI Cosmetics on laadukas luonnonkosmetiikkamerkki. Brändi on suosittu ja kalenteri on NUIn ensimmäinen, joten ennustamme hyvää menekkiä. Kannattaa olla nopea mikäli tämän meinaa itselleen kotiuttaa. Kalenterissa on 24 luukkua, jotka kätkevät sisälleen NUIn ihanuuksia. Sisältää hius- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä ja välineitä.

Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Kalenteri on täysin vegaaninen ja gluteeniton. Kalenterin arvo on jopa 500€.


Osta Lyko:sta

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de

Siirry seuraavaan artikkeliin