Vegaaninen Joulukalenteri 2022

Vegaaninen joulukalenteri

Vegaanisuklaasta valmistettuja joulukalentereita tulee joka vuosi enemmän ja enemmän. Tuotteita on tänä vuonna melkein tuplasti edellisvuoteen nähden. Hyvä merkki meille vegaaneille!

Me tilasimme potentiaalisimmat vegaaniset joulukalenterit ja testasimme niitä. Alta löydät mm. vegaanisia suklaakalentereita, vegaanisia kosmetiikkakalentereita ja muutamia sekalaisia meille vegaaneille sopivia tuotteita, mitkä vaikuttivat erittäin mielenkiintoisilta.

Vegaaniset suklaakalenterit

Vantastic Foods vegaaninen joulukalenteri


Vantastic foods vegaaninen joulukalenteri

Vantastic foodsin kalenteri on erittäin hyvä tänä vuonna. Sisältämät suklaapalat ovat isoja ja söpöjä ja maistuvat makealta.

Tuote lähetettiin pienessä paketissa, missä ei ollut mitään ylinmääräistä. Amazonissa oli muutama huono arvostelu koskien kalliimpaa hintaa. Ymmärrän tämän, koska samanlaisia ei-vegaanisia maitosuklaakalentereita voi ostaa muutamalla eurolla. Tuote on hyvälaatuisista raaka-aineista tuotettu yrityksen omalla tehtaalla ja vegaaniset tuotteet on vielä tällä hetkellä vähän kalliimpia. Minä ainakin mielelläni maksoin tästä laadusta.

Tiivistetty erittäin hyvänmakuisia (makeita) suklaita, jolla on iloista aloittaa joulukausi

Säästä RAHAA ja ympäristöä
Matsmartin avulla!

Hävikkiruokaa verkossa myyvän Matsmartin suomalaiset asiakkaat pelastivat yli 1,2 miljoonaa kiloa ruokaa hävikiltä viime vuonna.

Matsmartista löydät suosikkituotteitasi jopa 70% alennuksella.

Tuotteet voi lajitella vegaanisuuden mukaan.

Katso tuotteita
matsmart.fi
mainos


Osta Saksan Amazonista

MOO Free Joulukalenteri – Vegaaninen suklaakalenteri


Moo free vegaaninen joulukalenteri

MOO Free joulukalenterin suklaa on riisisuklaata. Aikaisemmin syömäni riisisuklaat eivät ole tuntuneet näin kermaisilta. Suklaat olivat erittäin hyviä, makeita ja maukkaita. Ainoa miinus kalenterissa oli, että luukuissa oli alumiinifoliosta tehty suoja, jonka tarkoitus on pitää suklaat tuoreina. Olisin toivonut jotain vähän enemmän vastuullisempaa ainetta. Muoviosat, mitkä kalenterissa on käytetty on kierrätettyä muovia.

Suklaan maun vuoksi mielestäni erittäin hyvä tuote. Jos vastuullisuus on sinulle tärkeää, muista jättää arvostelu tuotteen myyjälle. Monet vegaaniset tuotteet parantuvat vuosi vuodelta juuri tuotepalautteen takia.


Osta Saksan Amazonista

Superfudgio – Vegaaninen joulukalenteri


Superfudgio kookossuklaa

Superfudgio on edullinen vaihtoehto vegaaniselle suklaakalenterille. Luukkujen sisältä löytyy vegaanista ja glueenitonta kookossuklaata. Suklaat olivat hyviä, mutta esimerkiksi verrattaessa Moo Free:n suklaakalenteriin, jäi tämä selvästi toiseksi.


Osta Hyvinvoinnin.fi:stä

Vegaaniset Kosmetiikkakalenterit

Bomb Cosmetics – Bathe Sleep Be Merry and Repeat joulukalenteri


Vegaaninen kosmetiikkajoulukalenteri

Bomb Cosmeticsin täysin vegaanisessa kosmetiikkajoulukalenterissa on 24 ihastuttavaa saippua- ja kylpytuotetta.

Kylpypallot ja saippuat tuntuvat erittäin laadukkailta ja jokaisessa on oma uniikki tuoksunsa, jolla pääset rentoutumaan jouluaattoa odotellessa.

Erittäin miellyttävä tuote varsinkin lahjaksi.


Osta Lyko:sta

Muut vegaaniset joulukalenterit

BIO Superfood Joulukalenteri


Superfood joulukalenteri

Tässä joulukalenterissa on jokaisessas 24 luukussa erilaisia vegaanisia superruokia.

Tämä kalenteri on erittäin hyvä vaihtoehto perinteiselle vegaanisille suklaakalenterille. Joulun aikana tulee usein syötyä herkkuja ja jäljelle jää raskas ja väsynyt olo. Superfoodeja kokeillessa saat maistella täysin uusia makuja ja tuntea olosi terveelliseksi.

Tuotteet ovat hyvin pakattu ja tuotekohtaiset informaatiot ovat paketeissa.

Suosittelemme erittäin vahvasti BIO superfood vegaanista joulukalenteria!


Osta Saksan Amazonista

OwnGrown kasvikalenteri


Kasvi joulukalenteri

Tämä kalenteri antaa mukavaa puuhastelua joulukuun päiviin. Jokaisen luukun takaa löytyy erilaisia, istutettavia kukansiemeniä. Kalenterissa on mukana numeroidut pussit, pelaavanauhaa ja pienet puupidikkeet. Voit niiden avulla ripustaa pussit odottamaan avausta. Kalenteri on ihana lahja itselle tai ystävälle.


Osta Saksan Amazonista

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de

Siirry seuraavaan artikkeliin