Parhaat vegaaniset luonnonkosmetiikkamerkit

Vegaaninen luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka tarkoittaa kosmetiikkaa, missä käytetyt raaka-aineet ovat niin luonnonlisia kuin mahdollista. Monet luonnonkosmetiikan tuotteet ovat vegaanisia, mutta luonnonkosmetiikka ei suoraan takaa, että tuote olisi täysin vegaaninen.

Tässä artikkelissa esiteltyt merkit tekevät pääosin vegaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita ja esitellyt suosikkituotteet ovat täysin vegaanisia.

Suomalaiset luonnonkosmetiikkamerkit

Nörre Nordic

NÖRRE NORDIC

Kotimaisen kosmetiikan aatelia – NÖRRE NORDIC on suorastaan hämmästyttävän kotimainen. Brändi valmistaa tehokkaita kasvoöljyseerumeita puhtaista, suomalaisista raaka-aineista. Tuotteiden tehoaineet tulevat Suomen villistä luonnosta sekä brändin omasta luomupuutarhasta.

Tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä NÖRRE NORDICin omalla tehtaalla Suomessa. Villiyrtit kerätään ja kuivatetaan tai kasvatetaan itse, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman tehokkaita. Kasvoöljyjen erikoisuutena on itse valmistettu villiyrttiuutos, jota ei saa mistään muualta päin maailmaa. Vai miltä kuulostaisi ihoa rauhoittava kasvoöljy, joka sisältää itse kerättyä villiä niittyhumalaa ja kamomillaa, oman luomupuutarhan mustaherukanlehteä ja ruiskaunokkia, sekä suomalaista hiilidioksidiuutettua puolukansiemenöljyä? Tämän kotimaiseksi ei brändi voi enää mennä!

Suosikkituotteena on ehdottomasti RECALM Soothing & Repairing Face Oil Serum. Suomalaisen ohuen ja herkän ihon ykköstuote, joka pelastaa pakkasen ja tuulen kuivattaman hipiän.

Laponie of scandinavia

LAPONIE OF SCANDINAVIA

Laponie of Scandinavia on herkän ja ongelmallisen ihon ykkösbrändi, joka on syntynyt brändin perustajan Kristinan omien iho-ongelmien innoittamana. Tuotteissa on vain minimaalinen määrä ainesosia, jotta tuotteet sopisivat kaikista herkimmällekin iholle – laadukkuudesta tinkimättä. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja hajusteettomia. Tuotteet valmistetaan Suomessa yhteistyötehtaassa ja tuotekehitys tapahtuu Laponien omassa laboratoriossa Helsingissä.

Suosikkituotteena on Tehokosteuttava kasvonaamio. Monitoimituote, joka toimii niin kasvonaamiona, kuin superkosteuttavana yövoiteena.

Moi forest

MOI FOREST

Moi Forestin tuotteet perustuvat suomalaisten yliopistojen kehittämään metsämikrobiuutteeseen, joka tutkitusti vahvistaa kehon vastustuskykyä. Voiteiden tehoaineina löytyy muun muassa kotimaista koivunmahlaa ja kauraöljyä.
Brändin tuotteet valmistetaan Suomessa sopimustehtaalla ja tuotteissa käytetään vain tehokkaita luomuraaka-aineita. Nämä luonnonkosmetiikkatuotteet toimivat todella koko elimistön parhaaksi!

Esittelyssä on Forest Dust Multipurpose Cream. Metsä suoraan ihollesi! Monitoimivoide, joka pehmentää herkänkin ihon.

Vegaanista luonnonkosmetiikka ulkomailta

Evolve Organic Beuaty

EVOLVE ORGANIC BEAUTY

Vegaanista ja vastuullista artesaaniluonnonkosmetiikkaa suoraan Briteistä. Evolven tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä brändin omalla tehtaalla Englannissa. Tuotevalikoimaan kuuluu koko vartalon tuotteet hiuksista varpaisiin. Innovatiivisia tuotteita löytyy jokaisen ihotyypin tarpeisiin. Herkulliset tuoksut ja loistavat koostumukset vievät paatuneenkin skeptikon mennessään. Vai miltä kuulostaisi suklaa- tai kultakuorinta kasvoille?

Meidän suosikkituote merkiltä on Bio Retinol Gold Mask. Täydellisen kultainen pehmeä kasvonaamio tuo iholle kaivattua hehkua. Tätä ei voi sanoin kuvailla, vaan se pitää kokea!

Edible Beauty

Edible Beauty

Australian eksoottisimmat raaka-aineet tulevat Edible Beautyn purkeissa. Brändi käyttää vain puhtaita, villiviljeltyjä ja kasviperäisiä ainesosia, joita voisi käytännössä myös syödä. Tuotteisiin ei siis laiteta mitään, mitä ei voisi laittaa huoletta myös suuhun. Tuotteissa innovatiivisesti käytettävät australiaiset villiyrtit kerätään käsin. Herkulliset, aromaterapeuttiset tuoksut ja täyteläiset koostumukset vievät mielenkin hetkeksi Australian lämpöön.

Suosikkituotteena Desert Lime Flawless Micro Exfoliant. Australian limeä sisältävä kasvokuorinta poistaa iholta hellävaraisesti saasteita ja kuollutta ihosolukkoa.

Pai Skincare

Pai Skincare

Herkän ihon suosikkituotteet brittiläiseltä Pailta. Tuotteet valmistetaan käsin Pain omalla tehtaalla Lontoossa. Brändi sai alkunsa Pain perustajan Sarahin yhtäkkiä herkistyneestä ihosta, joten tuotteet on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Tehokkaat ihonhoitotuotteet ihastuttavat täyteläisillä koostumuksillaan ja tehokkuudellaan.

Suosikkituotteena Light Work Rosehip Cleansing Oil. Tällä hellävaraisella ja emulgoituvalla puhdistusöljyllä lähtee vahvakin meikki!

Suosituimmat tuotteet

Sana solo B-12

Sana-sol B12-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Puhdas+ D3-vitamiini

Puhdas+ Kasviperäinen D3-vitamiini

Osta
hyvinvoinnin.fi
Villi cityvegaani

Villi Cityvegaani -keittokirja

Osta
adlibris.fi
Kuhbonbon vegaani karkki

Pehmeät Kuhbonbon Vegaanikarkit

Osta
Amazon.de

Siirry seuraavaan artikkeliin